Backup date

De ce ai nevoie de backup date

Datele tale pot fi confruntate cu multe pericole, cum ar fi: un defect hardware neașteptat, ștergerea accidentală, un atac tip ransomware, furtul sau pierderea, un incendiu sau un dezastru natural. 89% dintre organizații nu sunt suficient de precaute când vine vorba despre protejarea datelor, potrivit raportului Veeam Data Protection Trends 2022, analizat aici.  Pentru aceasta, ai nevoie de o soluție de backup și restaurare date. În cazul producerii oricărui eveniment menționat anterior, poți apela la copia de rezervă. Este esențial pentru orice afacere să-și protejeze și să-și salveze datele.

Dacă ai deja implementată o soluție de backup și restaurare date, putem asigura suportul ei. În caz contrar, putem implementa un software de backup bazat pe cloud, o soluție de backup on-premise sau o soluție hibridă, conform nevoilor specifice afacerii tale. Toate acestea sunt parte a unui pachet de externalizare IT sau pot fi comandate ca un serviciu separat.

În continuare, sunt câteva întrebări, pe care cel care conduce sau administrează o companie ar trebui să și le pună și la care ar trebui să știe răspunsurile.

Backup-date-HDD-extern  | asistentPC
q

Cine este responsabil pentru backup-urile tale de date?

q

Ce date sunt salvate?

q

Unde sunt stocate copiile de rezervă?

q

Cine este responsabil de păstrarea unei copii de rezervă în afara locației de funcționare?

q

Cine testează copiile de rezervă, pentru a se asigura că funcționează?

Te ajutăm să alegi soluția de backup și restaurare date potrivită.

Protejează-ți datele astăzi!

Articole de pe blog

Backup in cloud versus backup local

Două dintre cele mai comune abordări sunt serviciile de backup bazate pe cloud și backupul local. În acest articol de blog, voi explora avantajele și dezavantajele fiecărei metode pentru a te ajuta să iei o decizie informată, atunci când vine vorba de protejarea datelor.

Share This