Creare magazin online

Proiectăm și construim soluții profesionale de magazin online bazate pe platforma WordPress și modulul  WooCommerce. Fie că vrei să începi să vinzi produse pe site-ul sau blog-ul tău sau dorești să lansezi un magazin online , te putem ajuta. Câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere, atunci când planifici construirea unui magazin online:

Tipul produselor

Tipul de produs (fizic, digital sau un serviciu cu plată recurentă), va determina complexitatea configurării magazinului tău online. De exemplu, dacă vinzi numai produse digitale, nu mai ai nevoie de configurări legate de transport.

Detalii produse

Ai toate informațiile relevante despre produsele tale? Magazinul tău online nu poate fi lansat fără aceste detalii. Gândește-te la titlu,  imagini, preț, descriere scurtă și lungă, categorii și etichete, dimensiuni, greutate sau alte caracteristici specifice.

Plăți

Există multe opțiuni posibile pentru acceptarea plăților online. Pentru piața din România, recomandăm folosirea unui integrator de plăți online local, iar pentru piața internațională Paypal sau Stripe.

Îți construim o soluție ecommerce completă, pentru a vinde online mai mult și mai rapid!

Share This