Optimizare SEO

De ce ai nevoie de optimizare SEO ?

Astăzi, SEO (Search Engine Optimization) este un aspect fundamental al marketingului digital.  Cu miliarde de căutări efectuate zilnic pe motoarele de căutare precum Google, Bing sau Yahoo este esențial ca afacerea ta să fie vizibilă pentru potențialii clienți atunci când caută produse sau servicii. 

Beneficii optimizare SEO

Z

Creșterea vizibilității

Apariția în primele rezultate Google sau Bing pentru cuvinte cheie relevante atrage atenția potențialilor clienți.

Z

Trafic calificat

SEO te ajută să atragi trafic calificat către site. Oamenii care găsesc site-ul tău prin căutări organice sunt mai predispuși să fie interesați de produsele sau serviciile pe care le oferi.

Z

Credibilitate și autoritate

Clasarea în primele poziții pe motoarele de căutare construiește credibilitate și autoritate în ochii utilizatorilor. Site-uril afișate pe in primele poziții primesc mai multe click-uri.

Z

Conversii

Un website optimizat SEO nu atrage doar trafic, ci și transformă vizitatorii în clienți. O experiență de utilizare bună și conținutul relevant cresc probabilitatea conversiilor.

Z

Reducere costuri

SEO este o investiție pe termen lung în marketingul digital. Astfel un site bine optimizat, beneficiază de trafic organic, fără a plăti pentru publicitate.

Z

Măsurare și monitorizare

Folosim software SEO specializat pentru a măsura și monitoriza performanța site-ului. În funcție de datele colectate,  modificăm strategia SEO.

Intrebări frecvente

Cât durează ca să obțin rezultate cu SEO?

În general, se estimează că un site web nou sau unul care nu a făcut SEO anterior are nevoie de 3-6 luni pentru a începe să vadă o creștere semnificativă a traficului organic și a poziționării în rezultatele căutării. Nu există un termen exact pentru a obține rezultate cu SEO, deoarece fiecare site web este unic. Durata necesară pentru a obține rezultate cu SEO depinde de mai mulți factori:

  • Nivelul de competiție din domeniul tău
  • Calitatea și cantitatea conținutului de pe site-ul tău
  • Viteza, structura și securitatea site-ului tău
  • Numărul și calitatea link-urilor care conduc spre site-ul tău
  • Modificări ale algoritmului motoarelor de căutare sau al comportamentului utilizatorilor
  • Bugetul și resursele pe care le aloci pentru SEO

Optimizare SEO si optimizare site este același lucru?

Nu, optimizarea SEO și optimizarea site-ului nu sunt același lucru, deși sunt strâns legate. Optimizarea SEO include atât optimizarea SEO on-site, cât și optimizarea SEO off-site, în timp ce optimizarea site-ului se referă doar la optimizarea SEO on-site. Optimizarea SEO are ca scop nu doar îmbunătățirea poziționării site-ului în rezultatele căutării, ci și creșterea traficului, a autorității și a conversiilor pe site-ul web. Optimizarea site-ului are ca scop îmbunătățirea performanței tehnice și a calității conținutului site-ului web.

Te ajutăm să crești traficul, conversiile și veniturile prin optimizare SEO

Construim și executăm strategia ta SEO.

Share This