Servicii web design

 

Creare website

Servicii de web design pentru creare site web de prezentare sau pentru creare magazin online. Cu ajutorul unei interfațe de administrare, soluțiile tip CMS utilizate îți permit modificarea site-ului, fără a fi necesare cunoștințe de programare.

 

Redesign website

Poate vrei să adaugi funcționalităti noi, dorești un alt design sau pur și simplu, software-ul utilizat de site-ul tău este depășit. Sau, poate dorești, să îmbunătățești marketingul și promovarea online pentru afacerea ta.

 

Întreținere website

Ai nevoie de modificarea conținutului, actualizare componente, plugin-uri sau module? Vrei să optimizezi site-ul pentru reducerea timpului de incărcare ?  Te putem ajuta.

Consultație Web

  Știi pe ce pagină a site-ului ajung prima oară cei mai mulți vizitatori ? Știi in câte secunde se încarcă site-ul tau ? Ai o copie de rezervă a site-ului, care nu se află la furnizorul tău de hosting? Site-ul tau este compatibil GDPR ? Știi care este rolul mentenanței și monitorizăriii pentru un site web? Știi ce indicatori să urmărești pentru a vedea performanța website-ului afacerii tale? Știi cum să-ți stabilești obiective pentru website-ul tău? Știi cum să le măsori?
Servicii-web-design | asistentPC

Tehnologii Web Utilizate

Servicii web design pentru afacerea ta

Realizăm proiecte unice pentru clienți unici

Share This