Creare site web

Website-ul tău, instrument de marketing esențial

În zilele noastre, aproape nimeni nu face o achiziție de la o afacere, mai ales una de la care nu a mai cumpărat-o până acum, fără să le caute mai întâi online. De fapt, cercetările arată că peste 80% dintre consumatori examinează site-ul unei companii înainte de a lua o decizie de cumpărare. Dacă nu ai un site web sau site-ul tău nu apare atunci când este căutat un produs sau serviciu, este posibil ca clienții potențiali să apeleze la un concurent care este prezent în rezultatele căutării afișate de motorul lor de căutare.

În marea majoritate a cazurilor, site-urile web sunt folosite de firmele din orice domeniu pentru a servi unui singur obiectiv principal – de a genera afaceri. Ne ajutăm clienții să realizeze acest lucru, asigurându-ne că site-urile pe care le proiectăm și le construim sunt găsite de motoarele de căutare și că acestea convertesc vizitatorii  în clienți plătitori. Pentru a face acest lucru, înțelegem mai întâi cine vă vizitează site-ul și de ce, apoi adaptăm conținutul site-ului pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ar putea avea și încurajând cu un îndemn la acțiune, cum ar fi un apel telefonic, completarea și depunerea unui formular online pentru mai multe informații sau efectuarea unei achiziții.

Pași în procesul de creare site web

Procesul nostru de proiectare și dezvoltare a site-ului web creează site-uri unice, care oferă o primă impresie memorabilă vizitatorilor site-ului, în timp ce sunt relevante pentru algoritmii motoarelor de căutare pentru cuvintele cheie specifice domeniului de activitate.

 

DEFINIRE

Ne întălnim și discutăm despre obiectivele afacerii tale și cum te poate ajuta un website să le îndeplinești.

h

ANALIZĂ

Analizăm competitorii tăi și nevoile publicului tău țintă.

Documentare

Strângem toate informațiile necesare pentru crearea conținutului și a designului.

PLANIFICARE

Stabilim împreună designul, structura și toate funcționalitățile website-ului.

REALIZARE

Alegem un domeniu web,  serviciile de găzduire necesare și construim efectiv site-ul web.

PROMOVARE

Te ajutăm să creezi și să implementezi o strategie de promovare a website-ului.

Nu este nimic mai rău decât să plătești pentru un nou site web doar pentru a descoperi că, deși arată bine, nu  a fost optimizat pentru motoarele de căutare, viteză de încărcare sau conversia potențialilor clienți.  Aceste trei elemente sunt parte a procesului de creare a unui site web pe care-l folosim. Dacă nu sunt luate în considerare de  la început, poate fi costisitor și consumator de timp mai tărziu pentru a le corecta.

Site-ul tău web

i

Conținut personalizat

Descrie avantajele tale competitive, demonstrează valoarea produselor sau serviciilor tale, oferă vizitatorilor informații ușor de găsit și de înțeles care facilitează luarea deciziilor.

U

Optimizat SEO

Fiecare pagină este optimizată pentru algoritmii motoarelor de căutare.

l

Blog

Inițializare secțiune de blog cu articole, pentru a te ajuta să pornești cu conținut optimizat pentru motoarele de căutare.

Mobile responsive

Site-ul tău va putea fi accesat de pe orice dispozitiv, fie că este vorba de PC, laptop, telefon sau tabletă.

~

Complet securizat

Instalăm și configurăm un  certificat de securitate SSL.

Panou de administrare

Conţinutul site-ului, va fi administrabil prin sistemul de management al platformei WordPress.

Dorești un site web personalizat și profesionist pentru afacerea ta?

Începe să construiești prezența online!

Share This