Backup date

De ce ai nevoie de backup date

Datele tale pot fi confruntate cu multe pericole, cum ar fi: un defect hardware neașteptat, ștergerea accidentală, un atac tip ransomware, furtul sau pierderea, un incendiu sau un dezastru natural. 89% dintre organizații nu sunt suficient de precaute când vine vorba despre protejarea datelor, potrivit raportului Veeam Data Protection Trends 2022, analizat aici.  Pentru aceasta, ai nevoie de o soluție de backup și restaurare date. În cazul producerii oricărui eveniment menționat anterior, poți apela la copia de rezervă. Este esențial pentru orice afacere să-și protejeze și să-și salveze datele.

Dacă ai deja implementată o soluție de backup și restaurare date, putem asigura suportul ei. În caz contrar, putem implementa un software de backup bazat pe cloud, o soluție de backup on-premise sau o soluție hibridă, conform nevoilor specifice afacerii tale. Toate acestea sunt parte a unui pachet de externalizare IT sau pot fi comandate ca un serviciu separat.

În continuare, sunt câteva întrebări, pe care cel care conduce sau administrează o companie ar trebui să și le pună și la care ar trebui să știe răspunsurile.

Backup-date-HDD-extern  | asistentPC
q

Cine este responsabil pentru backup-urile tale de date?

q

Ce date sunt salvate?

q

Unde sunt stocate copiile de rezervă?

q

Cine este responsabil de păstrarea unei copii de rezervă în afara locației de funcționare?

q

Cine testează copiile de rezervă, pentru a se asigura că funcționează?

Te ajutăm să alegi soluția de backup și restaurare date potrivită.

Protejează-ți datele astăzi!

Share This